Home > Personal Trainer Leeuwarden

Personal Trainer Leeuwarden

.

Personal trainer, Edwin Hoekstra

Gecertificeerd om samen met jou het juiste doel te bepalen, en deze samen te bereiken.

Jou te motiveren en je sterke en zwakke punten in kaart te brengen om zodanig disbalansen weg te werken. Naast het sporten word er bij Personal training ook veel tijd besteed aan het leven naast de trainingen. Is het te behalen doel aan te pakken daar waar het is ontstaan dan gaan we dat aanpakken naast het verhelpen van de klacht. Schort het bijvoorbeeld aan je lichaamshouding tijdens het uitoefenen van je werk, heb je veel stress of slaap je slecht of te weinig? Of dien je geholpen te worden met voedingsbegeleiding  en of een beweegprogramma! Personal training is voor iedereen of je nou een gezond lichaam hebt of één met medische klachten, een verbeterde lichaamssamenstelling wilt, fysieke prestaties wilt behalen of af wilt komen van fysieke of mentale gezondheidsklachten. Met Personal training ben je verzekerd van resultaat in welke vorm dan ook!

De trainer helpt jou oefeningen met de juiste techniek uit te voeren, waardoor letsel en of blessures vrijwel uitgesloten zijn. Personal training houd dus rekening met jou als persoon, vind samen met jou de voor jou beste leefstijl, voorkeuren en heeft maar één doel en dat is het zo effectief en realistisch mogelijk behalen van dat doel! Personal training kan naast één op één training ook bestaan uit duo training.

 

Geïnteresseerd in Personal training? Vraag een proeftraining aan of neem vrijblijvend contact op!

www.athleticbody.nl | [email protected] | 06-10823093

Meld je aan voor een gratis dagpas bij Sportcitadel

Wil je gebruik maken van een gratis dagpas bij Sportcitadel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Gratis Dagpas