Wie zijn wij

De SportCitadel is het leukste en gezelligste Sport- en Fitaliteitscentrum van Leeuwarden. Geen poespas, maar lekker sporten op je eigen niveau en werken aan je doelen in een vertrouwde en gezellige omgeving, waar persoonlijke aandacht en begeleiding hoog in het vaandel staat! De SportCitadel is lid van het VES (Vereniging van Exclusieve Sportscholen) welke de kwaliteit waarborgt. Naast de individuele fitness, Personal Training en Small Group Training worden er ook diverse groepslessen aangeboden zoals Spinning, TRX, XCO, MPT Challenge en Bootcamp. De SportCitadel mag zich met recht DE specialist noemen op het gebied van voeding en lifestyle! Wie wil afvallen op een gezonde en verantwoorde manier is bij ons aan het juiste adres! Daarnaast beschikt de SportCitadel 4 squashbanen. Dit is uniek in Leeuwarden e.o.!  Na het sporten kun je lekker ontspannen in onze sauna of onder de zonnebank. Uiteraard beschikken wij over een gezellige bar waar je nog even kunt napraten en een (sport)drankje bestellen.

Vraag direct online een Gratis Proefdag Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sport- en fitaliteitscentrum SportCitadel in Leeuwarden is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en eGym. Bij de SportCitadel ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Experience Day Fitness.

Contact

SportCitadel
Soldatendijkje 6
8924 JM Leeuwarden

058-2673256
 • Individueel Fitness

  Individueel Fitness

  Geef je op voor Individuele Fitness bij Sport Citadel

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Ontdek alle Groepslessen en de leukste groepsfitness van Leeuwarden

  Lees meer
 • eGym

  eGym

  Ontdek de revolutionaire eGym Cirkel om makkelijk en snel resultaat te behalen

  Lees meer