Ervaar Sport Citadel nu met de Gratis Experience Day Fitness

Sport- en Fitaliteitscentrum de SportCitadel in Leeuwarden helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Experience Day. Ervaar zelf dat fitness bij de SportCitadel bij jou past!

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij de SportCitadel ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Caroline (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van de SportCitadel voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij de SportCitadel."

Stel niet uit, start met de Gratis Experience Day!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Sport- en fitaliteitscentrum SportCitadel in Leeuwarden is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en eGym. Bij de SportCitadel ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Experience Day Fitness.

Contact

SportCitadel
Soldatendijkje 6
8924 JM Leeuwarden

058-2673256
 • Individueel Fitness

  Individueel Fitness

  Geef je op voor Individuele Fitness bij Sport Citadel

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Ontdek alle Groepslessen en de leukste groepsfitness van Leeuwarden

  Lees meer
 • eGym

  eGym

  Ontdek de revolutionaire eGym Cirkel om makkelijk en snel resultaat te behalen

  Lees meer