Afslankplan

Bij de SportCitadel werken we met het succesvolle voedingsprogramma van Body Support. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen: De combinatie van sporten en een op maat gemaakt voedingsplan van Body Support werk je samen met een coach en een mobiele app aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat! Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Met het voedingsplan van Body Support  leer je wat normale voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd, dan zal het leven nooit meer bestaan uit lijnen en het bekende "jojo effect"! De menu's bestaan uit producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen en waarbij het hele gezin kan mee eten. De menu's zijn makkelijk en lekker en je heeft geen hongergevoel. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met het Body Support programma leer je om meer te eten dan je waarschijnlijk gewend bent en toch af te vallen!

Wil je meer informatie over Body Support of gewoon gelijk beginnen? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.

Sport- en fitaliteitscentrum SportCitadel in Leeuwarden is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, en eGym. Bij de SportCitadel ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Experience Day Fitness.

Contact

SportCitadel
Soldatendijkje 6
8924 JM Leeuwarden

058-2673256
 • Individueel Fitness

  Individueel Fitness

  Geef je op voor Individuele Fitness bij Sport Citadel

  Lees meer
 • Groepsfitness

  Groepsfitness

  Ontdek alle Groepslessen en de leukste groepsfitness van Leeuwarden

  Lees meer
 • eGym

  eGym

  Ontdek de revolutionaire eGym Cirkel om makkelijk en snel resultaat te behalen

  Lees meer