Home > Fitness Leeuwarden

Fitness Leeuwarden

.

Individueel fitness

De SportCitadel Leeuwarden beschikt over een ruime fitnesszaal met professioneel apparatuur. Of je nu als doel hebt de algehele conditie te verbeteren, spieren op te bouwen of af te vallen, het is allemaal mogelijk in ons fitnesscentrum. Het enige wat je nodig hebt is de wilskracht om je persoonlijke doelen te bereiken. Aan de hand van een persoonlijk trainingsschema en onder professionele begeleiding ga je aan de slag om jouw doel te bereiken.

Groepsfitness

Sport jij liever in een groep en krijg jij energie van mensen om je heen? De SportCitadel biedt veel verschillende soorten groepslessen aan. Bekijk het lesrooster om je les in te plannen of het aanbod te zien. 

Bedrijfsfitness

De SportCitadel is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.

Bedrijfsfitness Nederland is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor jouw werkgever? Surf dan naar www.bedrijfsfitnessnederland.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Bedrijfsfitness Nederland via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens Bedrijfsfitness Nederland
Postbus 842, 8440 AV, Heerenveen
Telefoon 0513 – 633 111

Afslankplan

Bij de SportCitadel werken we met het succesvolle voedingsprogramma van Body Support. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen: De combinatie van sporten en een op maat gemaakt voedingsplan van Body Support werk je samen met een coach en een mobiele app aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat! Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans.

Met het voedingsplan van Body Support  leer je wat normale voeding is en wanneer je moet eten. Heb je dit eenmaal geleerd, dan zal het leven nooit meer bestaan uit lijnen en het bekende “jojo effect”! De menu’s bestaan uit producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen en waarbij het hele gezin kan mee eten. De menu’s zijn makkelijk en lekker en je heeft geen hongergevoel. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met het Body Support programma leer je om meer te eten dan je waarschijnlijk gewend bent en toch af te vallen!

 Filmpje bodysupport zie https://www.youtube.com/watch?v=BTAcl6h0MgA

Meld je aan voor een gratis Dagpas

Wil je gebruik maken van een gratis dagpas, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Gratis Dagpas