Home > eGym Leeuwarden

eGym bij Sportcitadel

.

eGym: Fit & Vitaal in 30 minuten per training

Wil jij starten met fitness, afvallen of fitter worden? En dat in een veilige en prettige omgeving? Maar stel je de eerste stap naar de sportschool steeds uit? Dan heeft de SportCitadel in Leeuwarden voor jou de oplossing!

Fit en Vitaal in 30 minuten

Effectief trainen in 30 minuten? Kan Dat? Jazeker…! met de revolutionaire eGym! Niks geen uren sporten, maar fit en vitaal in 30 minuten!!

De eGym is een vol automatische cirkeltraining. Eenmaal op je persoonlijke lichaam en doel ingesteld, krijg je een hele efficiënte training vol afwisseling voor de meest uiteenlopende trainingsdoeleinden. Van gewichtsverlies en vetverbranding, spieropbouw en revalidatie tot sporten op professioneel niveau. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. De software onthoudt alle gegevens en helpt je zo nog beter om uw doel te behalen. 

Tijdens de training krijg je via de persoonlijke touchdisplay visuele feedback over de trainingsbeweging, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Waarom trainen met eGym in Leeuwarden?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke chipkaart
  • Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat
  • Iedereen traint op zijn of haar niveau door een krachtmeting. Er kan met blessures of beperking rekening worden gehouden door aanpassing van de persoonlijke instellingen

Voor wie is eGym?

Omdat eGym zo efficiënt te werk gaat door zich aan te passen aan de persoon, is eGym voor iedereen. Er kunnen verschillende doelen mee bereikt worden in een korte tijd waardoor het interessant is voor meerdere doelen. Het is daarnaast een veilige en effectieve manier van trainen doordat er begeleiding is en je inzicht hebt in je voortgang. 

Meld je aan voor een gratis dagpas!

Wil je gebruik maken van het gratis dagpas bij Sportcitadel, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Gratis Dagpas